GRĂDINI ȘI PARCURI CLUJ

Iubești natura și spațiile verzi? Vizitează cele mai frumoase grădini și cele mai îndrăgite parcuri Cluj, pentru a te bucura în tihnă de călătoria ta. Oaze de verdeață și natură, refugii din tumultul urban, cele mai multe grădini și parcuri dintr-un oraș fac parte în mod activ din viața localnicilor. 

Dacă vrei să iei pulsul Clujului, fă-ți timp așadar pentru o plimbare în Grădina Botanică și în unele dintre cele mai faimoase grădini și parcuri Cluj. Poți să începi, desigur, cu Parcul Central „Simion Bărnuțiu”, iar apoi îți recomandăm să urci în Parcul „Cetățuia” sau să te plimbi agale în Parcul Sportiv Universitar „Iuliu Hațieganu”. Dacă îți planifici și o sesiune de cumpărături sau pur și simplu ți-ai propus să descoperi lacurile din oraș, îndreaptă-ți pașii spre Parcul Gheorgheni (Iulius Parc). Acestea sunt, însă, numai câteva dintre opțiuni. Există numeroase alte grădini și parcuri Cluj. Echipa Cluj Tourism e pregătită să-ți ofere toate informațiile de care ai nevoie. 

Ai fost deja în Grădina Botanică și ești pregătit să te avânți în împrejurimi? Pe lângă vizitarea unor grădini și parcuri Cluj, îți putem recomanda chei, văi și defilee, lacuri, cascade și rezervații naturale din întregul județ. Contactează-ne!