Zona montană a Clujului ascunde priveliști spectaculoase. Descoperă-le luând la pas aceste trasee montane Cluj. Te așteaptă experiențe de neuitat! În ultimii ani, tot mai multe trasee montane au fost omologate pe teritoriul județului Cluj. Poteci spre vârfuri și stânci, cândva știute doar de localnici sau de oameni ai muntelui cu experiență, au devenit accesibile și sigure pentru toți cei care iubesc natura. 

În județul Cluj, nu găsești cele mai înalte vârfuri muntoase. Poate nici cele mai abrupte stâncării. Te vor cuceri iremediabil însă peisajele sălbatice ale Apusenilor, cu peșteri, stânci, cascade și defilee care-ți taie respirația. Îți vei găsi liniștea în pădurile blânde de foioase, ori pe cărările ce te poartă prin cătune pitorești. Din pleiada de trasee montane Cluj, vei găsi multe care ți se vor așeza ardelenește în suflet. 

Prin Făgetul Clujului și prin Feleac, prin Vlădeasa, Munții Gilăului ori Munții Trascăului, găsești trasee montane de dificultate variată, astfel încât să te poți bucura de munte în funcție de nivelul tău de pregătire. 

Cluj Tourism îți oferă toate informațiile de care ai nevoie pentru a parcurge în siguranță diverse trasee montane Cluj. Dacă vrei să descoperi mai multe obiective turistice din Cluj, te rugăm să ne contactezi.