LACURI Cluj

Vizitează cât mai multe lacuri Cluj! Județul nostru se scaldă în peisaje lacustre care te vor încânta și relaxa deopotrivă. Lacuri de acumulare, artificiale sau naturale, lacuri amenajate pentru pescuit sportiv ori cu statut de arii protejate, întinderile de apă au un efect liniștitor, îmbie la odihnă și oferă un excelent cadru de agrement pentru turiști și localnici. 

Cluj Tourism îți prezintă, înșiruite ca într-o salbă, câteva dintre cele mai renumite lacuri Cluj. Dacă iubești peisajele lacustre montane, lacurile Beliș-Fântânele, Drăgan sau Tarnița nu trebuie să-ți lipsească din itinerar, dacă ești pasionat de pescuit, oprește-te în Geaca, Țaga sau Ciurila, iar dacă apreciezi vegetația de stuf și biodiversitatea, oprește-te neapărat în Săcălaia, la Lacul Știucii. Iar acestea sunt doar câteva dintre cele mai îndrăgite lacuri Cluj. 

Ai vrea să descoperi și alte atracții naturale ale județului nostru? Pe lângă vizitarea unor lacuri Cluj, îți putem recomanda și chei, văi și defilee, cascade și rezervații naturale, parcuri și grădini. Contactează-ne!