FORMULARE

Tururi ghidate

Vrei să explorezi centrul istoric al municipiului Cluj – Napoca? Ai nevoie de ajutor pentru organizarea unei activități specifice de promovare a patrimoniului turistic clujean?

Trimite o cerere  la adresa de e-mail contact@cniptcluj.ro și personalul de specialitate din cadrul Consiliului Judeţean Cluj – Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Cluj te va ajuta cu organizarea unui tur ghidat gratuit, cu o durată cuprinsă între 1-3 ore în centrul istoric al municipiului Cluj-Napoca, de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 17:00.

Solicitare materiale informative

Ai un eveniment și ai vrea să promovezi județul Cluj oferindu-le participanților informații turistice de actualitate? Vrei să surprinzi frumusețea obiectivelor turistice din județul Cluj în imagini?

Trimite o cerere prin care soliciți materiale turistice, la adresa de e-mail contact@cniptcluj.ro, iar personalul de specialitate din cadrul Consiliului Judeţean Cluj – Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Cluj te va contacta pentru a confirma posibilitatea acordării acestora.