Skip to content

Activități palpitante de făcut în județul Cluj

Activități palpitante de făcut în județul Cluj 1

Activități în jurul Clujului: 3 idei pentru a avea parte de o vacanță palpitantă

Pentru un sejur de neuitat, există numeroase activități în jurul Clujului pe care pe poți include în itinerarul tău. Indiferent dacă ai un spirit mai aventurier sau preferi activitățile mai puțin îndrăznețe, cu siguranță vei putea găsi ceva palpitant de făcut care să fie în armonie cu preferințele tale. 

În continuare, ți-am pregătit o listă cu 3 idei de activități de agrement interesante, pe care le poți experimenta pe parcursul șederii tale în Inima Transilvaniei. Descoperă care sunt acestea: 

Reconectează-te cu natura și pedalează prin cele mai pitorești locuri 

Întreg teritoriul județului Cluj oferă peisaje cu adevărat spectaculoase, datorită poziționării sale geografice. Pedalând printre frumusețile și atracțiile naturale este o modalitate inedită și relaxantă de a te bucura de peisajele pitorești ale meleagurilor transilvănene.

Activități palpitante de făcut în județul Cluj 2

Dacă îți surâde ideea unei astfel de activități în jurul Clujului, te poți îndrepta cu încredere către mult îndrăgitul sat Mărișel sau către Valea Drăganului. Aici vei putea găsi centre de închiriere biciclete, iar aerul revigorant de munte te va determina să lași în urmă orice fărâmă de stres. 

Provoacă-ți prietenii la o întrecere de karting  

La doi pași de municipiul Dej, satul Nireș din comuna Mica, găzduiește o pistă de karting destinată atât pentru cei inițiați deja în arta motosportului, cât și pentru cei novice. 

Pista de karting de la Nireș este amenajată în aer liber, oferind toate condițiile necesare pentru a putea avea parte de momente de neuitat. De această experiență se pot bucura atât copiii, cât și adulții, așadar poate fi o activitate antrenantă de experimentat chiar și în familie.

Activități palpitante de făcut în județul Cluj 3

Simte gustul aventurii 

Dacă ai aventura în sânge, iar adrenalina îți este cea mai bună prietenă, poți experimenta cele mai îndrăznețe activități în jurul Clujului. 

Împătimiții sporturilor extreme pot practica în județul nostru zborul cu parapanta, în apropiere de Cetatea Liteni, admirând de la înălțime priveliștea dealurilor pitorești. Chiar dacă nu ai mai practicat până acum o astfel de activitate, nu trebuie să îți faci griji, căci vei fi acompaniat de un instructor experimentat. 

Activități palpitante de făcut în județul Cluj 4

Aventurierii se pot delecta, de asemenea, și escaladând prin Cheile Turzii sau vâslind în caiac pe apele molcome ale Tarniței, dar nu numai. 

Deși nu sunt nici pe departe singurele, încheiem aici această scurtă listă de activități în jurul Clujului pe care le poți practica în timpul sejurului tău. Alege-le pe cele potrivite pentru tine și trăiește clipe de care îți vei aminti cu drag tot restul vieții.  

Dacă dorești să afli mai multe informații despre turism în Cluj, accesează website-ul nostru sau urmărește-ne pe Facebook și Instagram!

Facebook
Twitter
LinkedIn