Fedezd fel Kolozs megyét

     Kolozs megye, kb. 6700 négyzetkilométer  nagyságú területtel rendelkezik, Románia északnyugati részén fekszik, három természeti egység érintkezési területén, az Erdélyi-Középhegység, a Szamos hátság és az Erdélyi-alföld találkozásánál. A különösen fontos történelmi örökségek és erdélyi befolyások megőrzése mellett az itt található helyek kiemelkednek a sokszínűségük és a szélességük miatt, ezáltal maradandó emlék lesz mindazok számára, akik ezeket a helyeket megismerik.

    Kolozs megye a kulturális szférában az egyik legaktívabb megye, hiszen rendelkezik értékes örökségekkel, régóta elismert oktatással és kultúraával, valamint tekintélyes intézményekkel. A műemlékek és a történelm gazdagsága, valamint az építészeti és a hagyományi örökség, amely nagyrészt a nemzeti körzetbe tartozik, a turisztikai vonzerő bizonyos és állandó forrása.

  Végül, de nem utolsó sorban, Kolozs megye nagy turisztikai potenciállal rendelkezik, ami a szabadidős tevékenységek széles körű kínálatában tükröződik: túrázás, hegymászás, gyógykezelés, téli és nyári sportok vagy táborok gyermekek és fiatalok számára. Mindezek a tulajdonságok ideális célállomássá teszik, amely többféle lehetőséget kínál, mind a szabadidős, mind az üzleti tevékenységek fejlesztésére a különböző tevékenységi területeken.

       Tehát kezdjünk el egy felejthetetlen utazást Kolozs megyében …

     Kezdjük egy felejthetetlen utazást Kolozs megyében …

Szabadidős tevékenységek

Gasztronómiai élvezetek kolozs megyében